Unboxing by Husband tiktok – Update!

Posted by

Unboxing by Husband tiktok – Selalunya kalau kita dengar perkataan unpacking, pasti ramai yang terbayang video-video yang memaparkan survey terhadap sesuatu barang mahupun produk. Walau bagaimanapun, sekarang ini yang sedang menjadi pattern di stage TikTok bukannya rakaman video unpacking barang, akan tetapi Unboxing By Husband.


Dari perkataan itu quip dah dapat nampak kepelikannya dan itulah realiti sekarang ini apabila terlalu ramai pengantin baru terutamanya dikalangan wanita bertudung memuat naik video seperti itu.

Pattern ini memaparkan tudung si isteri akan dibuka secara perlahan-lahan oleh si suami dan masing-masing masih memakai busana pengantin.


Akibat berasa meluat dengan video-video tersebut, seorang wanita yang dikenali sebagai Cikgu Dell memberi teguran pedas kepada pasangan yang merakam hal itu dan satu perkara yang terlintas di dalam fikiran dia adalah, mana letaknya perasaan malu buat wanita bertudung yang melakukan pattern terbabit.

Meninjau di ruangan komen hantaran video itu, rata-rata netizen turut bersetuju dengan apa yang diperkatakan oleh cikgu tersebut dan merasakan perkara itu tidak perlu dipertontonkan buat khalayak umum, cukup sekadar simpan sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.