Zorgen om ‘urgente vermissing’ Sam Hooftman – Update!

Posted by

Zorgen om ‘urgente vermissing’ Sam Hooftman – De politie maakt zich zorgen om de 17-jarige Sam Hooftman uit Overveen. Na een avond bij vrienden in Heemstede vertrok hij woensdagnacht operation de fiets naar huis, maar daar is hij nooit aangekomen. Sam was afgelopen woensdag bij vrienden geweest toen hij rond 00.40 uur in Heemstede operation de Leidsevaartweg vertrok naar huis. Maar thuis in Overveen kwam hij nooit aan. De familie en vrienden van Sam zijn sindsdien zeer ongerust. “We maken ons grote zorgen, heb jij Sam gezien?”, schrijven ze in een bericht operation sociale media.


Tegenover NH Nieuws vertelt de moeder van Sam dat zijn telefoon uitstaat. “Dit is niets voor Sam. Hij is meestal operation het tijdstip thuis dat we hebben afgesproken.”

Ook de politie is bezorgd, vertelt een woordvoerder. “Wij zien dit als een urgente vermissing en zijn er ontzettend druk mee bezig.” Sinds de oproep van de familie is er bij de politie al veel informatie binnengekomen. “Zoals mensen pass on camera’s hebben hangen operation de fietsroute van Sam. Dat is echt ontzettend fijn.”


Mede entryway pass on informatie heeft de politie aanwijzingen dat Sam rond 01:00 uur bij de St. Bavo Kathedraal fietste in Haarlem. Het is geen ongebruikelijke plek, aangezien het operation de fietsroute ligt van Heemstede naar Overveen. “Camerabeelden van pass on omgeving, ontvangen wij nog heel graag.”

Sam is ongeveer 1.70, heeft een normaal postuur, geblondeerde krullen met donkerbruine uitgroei. Hij droeg operation de avond van zijn vermissing een zwarte pufferjas van Dickies, een bruine trui, een lichtblauwe spijkerbroek en zwarte shoes. Hij fietste operation een donkergrijze racefiets van het merk Sensa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.